Cei patru traficanţi de droguri sunt liberi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii Curţii de Apel Cluj au decis eliberarea celor patru tineri traficanţi de droguri arestaţi săptămâna trecută

Judecătorii au admis recursul făcut de avocaţii celor patru tineri, Andrei Pop, Paul Sabin Pop, Sabin Darius Pop şi Sorin Avram Vârciu, pe numele cărora Tribunalul Bistriţa-Năsăud a emis mandat de arestare pentru 29 de zile.

Cei patru sunt acuzaţi de trafic de droguri de risc, haşiş şi cannabis. În dimineaţa zilei de 9 martie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj au organizat o acţiune în municipiul Bistriţa, în cadrul căreia au fost efectuate cinci percheziţii la locuinţele suspecţilor. În urma percheziţiilor, au fost ridicate în vederea cercetărilor mai multe telefoane mobile, precum şi 2,6 grame cannabis şi 0,2 grame rezină de cannabis, iar 14 persoane au fost conduse la sediul S.C.C.O. Bistriţa-Năsăud în vederea audierilor. Patru dintre ei au fost reţinuţi preventiv 24 de zile, iar apoi au primit mandat de arestare preventivă pentru 29de zile, judecătorii Tribunalului considerând că trebuie cercetaţi în stare de arest.

Foto Exclusiv: Elevul traficant de droguri era văzut în şcoală ca un elev bun

UPDATE : Patru tineri vindeau haşiş şi cannabis


Avocatul elevului Andrei Pop, Bogdan Milea, spune că a invocat în faţa judecătorilor lipsa pericolului public în cazul clientului său. „Andrei se va întoarce la şcoală, fără nicio repercusiune, iar dosarul va fi instrumentat în continuare de către procurori", a declarat avocatul.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite