Violatorul din scara de bloc a fost trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un recidivist de 30 de ani acuzat că a violat o tânără  într-o scară de bloc din Bistriţa, la câteva zile după ce a tâlhărit-o pe o alta, a fost trimis în faţa judecătorilor

Sergiu Nicolae Necula a fost arestat în decembrie de poliţiştii de la serviciul Criminalistică din IPJ Bistriţa, care-l bănuiau că este principalul suspect în cazul a două atacuri asupra unor tinere pe care le-a urmărit până în scara blocului în care locuiau. În primul caz, individul a tâlhărit şi agresat o tânără într-o scară de bloc din Bistriţa, din strada Ion Minulescu. Câteva zile mai târziu, individul a prins curaj şi după ce a urmărit-o pe Andreea C. până în scara blocului acesteia din Strada Arţarilor, a  lovit-o şi a violat-o, după care a plecat telefonul mobil al fetei.

Șaptesprezece ani de închisoare pentru individul care și-a violat fetele

După ce procurorii l-au pus în faţa probelor şi au tras concluzia că este agresorul pe care-l căutau, l-au trimis în urmă cu câteva zile în judecată.  Potrivit procurorului Angela Sângeorzan, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe langă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, Sergiu Nicolae Necula este recidivist şi în octombrie, când a agresat cele două femei, era proaspăt eliberat din închisoare. Agresorul este judecat în stare de arest.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite