UPDATE -Drogurile liceenilor au fost procurate din Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece luni au durat cercetările în cazul grupării de trafic de droguri demontate ieri de procurorii DIICOT. Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General Poliţiei drogurile erau procurate din Spania şi distribuite în licee din Bistriţa şi Cluj-Napoca.

Citiți ș:

Doi elevi de la INFOEL reţinuţi de DIICOT pentru trafic de droguri

Liceenii acuzaţi de trafic de droguri aveau astăzi probă de BAC

Citatul preferat al lui Horaţiu: „Îţi trebe iarbă?“ (VIDEO)

Poliţiştii au făcut luni 12 percheziţii atât în Bistriţa cât şi în comuna Şintereag, în urma cărora au reţinut  opt membri ai reţelei, dintre care şase au fost arestaţi  preventive. La locuinţele celor percheziţionaţi poliţiştii susţin că au descoperit mai multe ţiple conţinând urme vegetale, ghivece cu plante de cannabis şi diverse obiecte ce prezintă urme vegetale, precum şi mai multe hard-disk-uri. În urma investigaţiilor poliţiştilor, s-a stabilit că din grupare fac parte suspecţii L. Alexandru, B. Vlad, G. Gheorghe, P. Alexandru, G. Horaţiu, C. Claudiu, B. Anghel, S. S., cu vârse cuprinse între 17 şi 28 de ani, toţi din Judeţul Bistriţa-Năsăud..

Cercetările au mai arătat că în toamna anului 2009 liceeanul Alexandru Popa a primit din Spania 500 de grame de cannabis, iar unii dintre membrii grupării s-au ocupat de distribuirea drogurilor pe piaţa bistriţeană.  Până  în prezent, poliţiştii au reuşit identificarea a 45 de consumatori suspectaţi că au achiziţionat droguri de la membrii grupării.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite