Citatul preferat al lui Horaţiu: „Îţi trebe iarbă?“ (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horaţiu Gorgan, unul dintre cei doi tineri reţinuţi şi cercetaţi pentru trafic şi consum de droguri se descrie ca un tip „foarte periculos" şi a cărui citat preferat este „Îţi trebuie iarbă?"

Tânărul de 18 ani scrie despre el pe un unul dintre site-urile de socializare că este un fan al muzicii hip hop şi că, în general nu-i pasă de „ce zic fraierii ăia de profesori".  Elevul pozează într-un tânăr rebel şi spune că scopul lui în viaţă este să devină „bişniţar sau cămătar".



„Îmi place hip-hopu', de fapt îs un mare rapper, dacă nu mă cunoşti, interesează-te.. şi îmi place şi îmbrăcămintea largă. Cine se pune cu mine primeşte un glonţ în ceafă. Nu uit niciodată nimic, decât dacă vreau să uit", scrie Horaţiu. Acesta se recomandă ca un „tovarăş bun pentru cine merită şi pentru restu'". „Risc să intru în spital pentru cine merită!", mai spune Horaţiu, după care îşi exprimă admiraţia pentru cei „care cred că lumea asta fără bani n-are niciun rost".

Interese în viaţă: „Să devin bişniţar sau cămătar"

 În secţiunile de pe acelaşi site de socializare, elevul bistriţean spune că ar vrea să devină bişniţar sau cămătar şi că este fan al trupelor româneşti care vorbesc despre viaţa de cartier. Filmele preferate ale tânărului sunt cele de acţiune şi pline de violenţă: „Predator", „Get rich or die trying", dar şi filmele deochiate „şi alea xxx", aşa cum însuşi recunoaşte.

Vezi galeria foto a lui Horaţiu aici!

Citiți și:

Doi elevi de la INFOEL reţinuţi de DIICOT pentru trafic de droguri

UPDATE -Drogurile liceenilor au fost procurate din Spania

Liceenii acuzaţi de trafic de droguri aveau astăzi probă de BAC

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite