Trupul unui muncitor bistriţean, mort în Spania, va fi repatriat mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Pop, un tânăr de 35 de ani din Dumitra  şi-a pierdut viaţa joia trecută, după ce a căzut de pe schele, de la etajul 4 al unui imobil dintr-un cartier din Madrid. Autorităţile madrilene au descoperit că bărbatul nu avea echipament de protecţie şi au demarat o anchetă.

Bărbatul, care  a căzut de la o înălţime de 13 metri a intrat în stop cardio-respirator şi manevrele de resuscitare efectuate  mai bine de o jumătate de oră nu au avut niciun efect. Potrivit publicaţiei spaniole madridiario es., în urmă căderii, Marius Pop a suferit o fractură a bazei craniului şi alte leziuni grave.  Poliţia Judiciară din Madrid a deschis o anchetă în acest caz, iar oficialii citaţi de publicaţia madrilenă au vorbit despre nerespectarea impuse de legislaţia muncii în acest caz. Poliţiştii spun că românul nu era asigurat corespunzător când a alunecat şi autorităţile vor să stabilească dacă vina i-a apraţinut muncitoruluiromân sau angajatorilor acestuia.

Bistriţeanul care a murit în Spania urma să-şi cumpere duminică verighetele

Românul care lucra de 5 ani în Spania era logodit şi urma să se căsătorească. Potrivit primarului din localitatea sa natală, Gheorghe Bălăjan, trupul lui Marius Pop va fi repatriat pentru a fi înmormântat în Dumitra şi va ajunge cel târziu mâine.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite