Poliţist bistriţean acuzat de lovire dus în faţa judecătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Kecsedi a fost internat în spital după ce a fost bătut de poliţist
Vasile Kecsedi a fost internat în spital după ce a fost bătut de poliţist

Valentin Melean, poliţistul din Dumitriţa care în luna aprilie a bătut doi bărbaţi care ieşeau de la cazan a fost trimis de procurori în judecată

Vasile Kecsedi, de 55 de ani, din Bistriţa, şi cumnatul său, Viorel Jurj, de 49 de ani, din Orhei se întorceau în noaptea de 1 aprilie cu ţuica de la cazan cu căruţa când s-au trezit că o maşină le-a speriat caii. Şoferul era chiar poliţistul din Dumitriţa care s-a dat jos şi a început să-I bată pe cei doi, scoţând chiar pisstolul.

LEGEA PUMNULUI. Un poliţist a ameninţat cu pistolul doi bărbaţi

Proocurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud au finalizat zilele trecute de anchetat cazul şi l-au trimis Tribunalului, acuzându-l pe poliţist de lovire. „În calitate de agent de poliţie în cadrul IPJ Bistriţa-Năsăud, Secţia 1 Poliţie rurală Bistriţa, şi ajutor de şef de post de poliţie în cadrul Postului de Poliţie Dumitriţa, după ieşirea din serviciu, în jurulorelor 2,00, s-a deplasat cu autoturismul, spre lo-cuinţa sa din Satu Nou. Pe traseu s-a întâlnit cu părţile vătămate care se deplasau din sens opus cu un atelaj inteţionând să ajungă la domiciliile acestora. În momentul în care s-au intersectat, părţile vătămate care nu l-au recunoscut, i-au adresat injurii, motivat de faptul că le-ar fi "orbit" cu farurile, astfel că agentul de poliţie a oprit şi s-a deplasat la acestea, aplicându-le lovituri, cauzatoare de leziuni corporale vindecabile în termen de 4-5 zile de îngrijiri medicale, şi respectiv de 3-4 zile de îngrijiri medicale, şi care au determinat spitalizarea acestora", transmite procurorul şef Angela Sângeorzan, şeful secţiei penale a Parchetului de pe lângă Tribunalul BN.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite