Bistriţa: Preşedintele CJ şi fostul secretar de stat Ioan Andreica, cercetaţi de DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Andreica, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului
Ioan Andreica, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului

Direcţia Naţională Anticorupţie a făcut azi percheziţii la locuinţele preşedintele CJ BN, Liviu Rusu, şi a fostului secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Ioan Andreica. Acesta din urmă afirmă că ofiţerii DNA Bucureşti au precheziţionat şi sediul firmei sale, "Euroland 2002", situată la ieşirea din cartierul bistriţean Viişoara.

Ofiţerii DNA au efectuat azi percheziţii în cadrul unui dosar unde sunt suspecţi preşedintele CJ BN, Liviu Rusu, unul dintre vicepreşedinţii CJ, Luca Iancu, dar şi fostul secretar în Ministerul Dezvoltării, Ioan Andreica. Informaţia este confirmată de fostul secretar de stat Ioan Andreica. Acesta afirmă că DNA a fost la sediul firmei sale din cartierul bistriţean Viişoara, "Euroland 2002". La această firmă, care se ocupă cu comercializarea de instalaţii electrice şi proiectări, unul dintre acţionari este şi soţia deputatului PD-L Ioan Oltean.

DNA confirmă controalele de la Bistriţa

În schimb, administratorul CJ, Vasile Negruşeri, spune că la sediul Consiliului Judeţean din Bistriţa nu s-a pus niciun sigiliu cum se zvoneşte.

Liviu Rusu s-a aflat azi la Năsăud, la o serie de manifestări.

Cazul este cercetat de DNA Bucureşti.

Vom reveni cu detalii.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite