Avocatul Ovidiu Domnici ucis de un medic de pe ambulanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Domnici a decedat duminică în urma unui accident de maşină
Ovidiu Domnici a decedat duminică în urma unui accident de maşină

Soţia avocatului Ovidiu Domnici este conştienă, iar medicii spun că funcţiile vitale nu îi sunt afectate. Totuşi fracturile pe care le-a suferit o vor ţine mult timp în spital. 

Avocatul Ovidiu Donnici a fost proiectat într-un stâlp ceea ce a făcut ca moartea lui să survină pe loc, în timp ce soţia sa a fost aruncată pe un gard de plasă care a amortizat impactul şi a ajutat-o să scape cu viaţă. La o zi după accident, surse medicale spun că viaţa Adrianei Domnici este în afara pericolului, fiind chiar lucidă, dar a suferit fracturi la ambele picioare şi la bazin. Bistriţeanca de 40 de ani este în prezent internată la Clinica de Ortopedie şi Traumatologie „Alexandru Rădulescu" din Cluj Napoca

Şoferiţa care a provocat accidentul este din Gherla şi lucrează ca şi medic pe Ambulanţă. Ea este cercetată de poliţie pentru ucidere din culpă, deoarece nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

Ovidiu Domnici era recunoscut la Bistriţa ca unul dintre cei mai buni avocaţi pe secţia Comercială şi deţinea din 2005 un cabinet de avocatură pe strada Rodnei. Toate cunoştineţele celor doi sunt şocate de aflarea veştii. „Ultima dată am vorbit vineri, pentru că de obicei ne respectam unul altuia sâmbetele şi duminicile şi nu discutam probleme legate de serviciu. Ştiu doar că trebuia să plece sâmbătă la cursuri la Cluj şi duminică se întorcea la Bistriţa", povesteşte avocatul Bogdan Milea, unul dintre colaboratorii foarte apropiaţi ai lui Ovidiu Domnici. „Nu ştim încă ziua în care va avea loc înmormântarea, familia lui fiind cea care va decide acest lucru. Probabil mâine vom fi anunţaţi", adaugă Milea.

Un avocat bistriţean a fost ucis de o maşină chiar de ziua lui

Ovidiu Domnici a fost cel mai tânăr manager al unei mari companii din judeţ

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite