Antrenorul unor campioni naţionali de judo, acuzat de proxenetism şi trafic de persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Bodea a fost reţinut de procurorii DIICOT
Vasile Bodea a fost reţinut de procurorii DIICOT

Vasile Bodea a fost reţinut ieri de procurorii DIICOT împreună cu doi dintre angajaţii localului său de striptease. Procurorii susţin că la barul antrenorului se practică prostituţia de mai  bine de 7 ani

UPDATE

Vasile Bodea îşi va petrece noaptea acasă, deoarece mandatul său de reţinere a expirat în această după amiază înainte ca judecătorii să se pronunţe în privinţa mandatului de 29 de zile.  Bodea va afla doar  mâine dimineaţa dacă îşi va petrece sau nu următoarea lună în arestul poliţiei, după ce astăzi judecătorii au amânat pronunţarea.

Bodea cercetat în libertate

Un titrat antrenor de judo din Bistriţa, Vasile Bodea este acuzat de procurorii DIICOT că şi-a folosit barul de striptease drept paravan pentru practicarea prostituţiei. Bodea(54 de ani) a fost reţinut ieri la capătul unei descinderi a procurorilor de la DIICOT Bistriţa însoţiţi de poliţiştii de la crimă organizată din Cluj alături de doi dintre angajaţii săi: Corina Mureşan(44 de ani) şi Macedon Pop Marian (35 de ani). Alţi doi colaboratori ai lui Bodea, doi bărbaţi de 48 şi 30 de ani au primit interdicţie de a părăsi ţara. Toţi cei cinci sunt acuzaţi de procurori  că au racolat mai multe tinere, printre care şi minore, pe care le obligau să practice prostituţia în localul cu camping a lui Bodea în apropierea comunei Livezile. Pe Bodea procurorii în consideră capul grupului infracţional, iar activitatea infracţională cercetată de procurori se întinde pe 7 ani, începând din 2004. În acest timp antrenorului i se reproşează că împreună cu cei patru colaboratori ar fi

racolat tinere fete: „fetele, printre care  şi minore erau racolate  pentru a dansa în localul acestuia unde, de fapt, erau obligate să practice prostituţia O parte din banii pe care fetele îi percepeau pentru a se prostitua erau predaţi supraveghetorului de bar, pe motiv că reprezenta costul camerei închiriate.Evidenţa clienţilor şi a banilor se ţinea într-un caiet de către supraveghetorul de la bar, însă pentru suma percepută pentru închirierea camerelor, angajaţii localului nu eliberau chitanţă sau factură fiscală" precizează un comunicat al DIICOT.

Cei trei vor ajunge astăzi în faţa unui judecător  al Tribunalului Bistriţa-Năsăud pentru confirmarea mandatelor de arestare.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite