Bodea cercetat în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Bodea a fost reţinut de procurorii DIICOT
Vasile Bodea a fost reţinut de procurorii DIICOT

Judecătorii au bistriţeni au decis în această dimineaţă cercetarea în libertatea a lui Vasile Bodea şi a angajaţilor săi, acuzţi de trafic de minori şi proxenetism

Antrenorul de judo Vasile Bodea a aflat astăzi că va fi cercetat în libertate de către DIICTO, după ce judecătorii au decis că niciunul dintre cei trei aduşi în faţa instanţei nu reprezintă un pericol social şi nu se vor sustrage urmăririi penale a procurorilor. Vasile Bodea are interdicţie de a părăsi ţara şi este obligat să se prezinte în faţa procurorilor de câte ori este solicitat.

Vasile Bodea este acuzat de procurorii DIICOT că şi-a folosit barul de striptease drept paravan pentru practicarea prostituţiei. Bodea(54 de ani) a fost reţinut miercuri la capătul unei descinderi a procurorilor de la DIICOT Bistriţa însoţiţi de poliţiştii de la crimă organizată din Cluj alături de doi dintre angajaţii săi: Corina Mureşan(44 de ani) şi Macedon Pop Marian (35 de ani) şi alţi doi colaboratori.

 Toţi cei cinci sunt acuzaţi de procurori  că au racolat mai multe tinere, printre care şi minore, pe care le obligau să practice prostituţia în localul cu camping a lui Bodea în apropierea comunei Livezile. Pe Bodea procurorii în consideră capul grupului infracţional, iar activitatea infracţională cercetată de procurori se întinde pe 7 ani, începând din 2004.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite