Un tânăr din Bacău, arestat că a luat la pumni un polițist și i-a rupt hainele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Un bărbat de 26 de ani din municipiul Bacău este cercetat în stare de arest preventiv după ce i-a dat unul polițist cu gaz lacrimogen în ochi, l-a lovit și i-a rupt hainele de pe el.

Omul legii fusese sesizat cu câteva minute mai devreme că trebuie să intrevină, deoarece trei tineri încearcă să spargă geamul unui chioșc de ziare de pe strada 9 Mai.

"Poliţiştii au somat cele trei persoane, dar aceştia au încercat să fugă. Unul dintre agenţii de poliţie a început urmărirea lor şi a reuşit prinderea unuia. Bărbatul a încercat să scape, folosind un spray iritant-lacrimogen, pe care l-a pulverizat poliţiştului în faţă. Acesta a continuat să se opună procedurii de imobilizare, a lovit poliţistul în zona gambei piciorului drept şi i-a rupt mâneca gecii", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bacău.

Din verificările ulterioare efectuate de poliţişti, a reieşit că tânărul era însoţit de fratele său şi de o altă persoană a cărei identitate nu a putut fi stabilită până în prezent.

Pe numele bărbatului de 26 de ani, instanţa Judecătoriei Bacău a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile şi a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.

Nepotul lui Dan Diaconescu a muşcat un poliţist care l-a prins beat la volan

Medicii Spitalului Județean de Urgență i-au acordat polițistului îngrijiri medicale, însă nu a fost necesară internarea sa.

" În continuare se desfăşoară activităţi în vederea identificării, prinderii şi stabilirii cu exactitate a participaţiei penale a celorlalte două persone", a mai adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru cele mai noi ştiri din judeţul Bacău!

 

 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite