Nepotul lui Dan Diaconescu a muşcat un poliţist care l-a prins beat la volan UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nepotul lui Dan Diaconescu, Radu Diaconescu, s-a ales cu dosar penal de ultraj, dar și pentru conducerea de vehicule cu alcoolemie peste limita prevăzută de lege.

Ora 11.40: Parchetul Judecătoriei Bacău a confirmat alcoolemia și dosarul penal întocmit lui Radu Diaconescu. „Prima valoare a alcoolmiei este de 1,60 grame la mie, iar la cea de-a doua analiză a ieșit 1,50. De menționat că prima recoltare de sânge a fost făcută după aproximativ o oră și jumătate de la oprirea lui în trafic. În tot acest timp el a fost agresiv cu organele de poliție. S-a constituit un singur dosar penal în care este cercetat pentru ultraj și conducere sub influența băuturilor alcoolice“, a spus Adrian Majeri, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

În noaptea de 5 spre 6 septembrie, o patrulă de polițiști de la Siguranță Publică l-au oprit în trafic pe conducătorul unui Opel, în apropierea comunei băcăuane Sărata, deoarece acesta mergea neregulamentar.

Tânărul de 21 de ani s-a comportat agresiv cu polițiștii care l-au legitimat. Deoarece era în stare de ebrietate, poliţiştii l-au dus la spital pentru recoltarea de sânge. Nemulțumit de faptul că este reținut, Radu Diaconescu a adresat injurii polițiștilor şi i-a molestat. „Tânărul a fost agresiv și l-a mușcat de antebraț pe polițistul care a încercat să-l imobilizeze. Faptele s-au produs în jurul orei 2.00 noaptea. Cercetările în acest caz de ultraj sunt făcute de Parchetul Judecătoriei Bacău“, a spus Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Bacău.

Pe camerele de supraveghere de la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean au fost suprinse câteva din scenele în care este implicat nepotul realizatorului TV Dan Diaconescu. Tânărul a fost cu greu potolit de prieteni. Polițiștii s-au ales cu o ploaie de înjurături. „Să-mi dai drumul! Bă handicapatule, dă drumul la cătușe. Morții voștri...“, a spus Radu Diaconescu. După ce s-a liniștit, i s-au recoltat probe de sânge.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite