Şeful Poliţiei Oneşti: „Ofiţerul anticorupţie era beat şi se lua de oameni pe stradă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emil Moroşanu, şeful Poliţiei Oneşti, recunoaşte că a avut loc un incident  joi, 8 martie, însă susţine că datele au fost interpretate greşit.

„Eu atât ştiu că există la noi un dosar penal pentru alcool şi şoferul nu a fost bătut, ci doar imobilizat", a spus Moroşanu.

El a mai adăugat că şoferul nu a produs niciun accident rutier, ci doar mergea încet şi sinuos pe stradă. Ba mai mult, Moroşanu susţine că şoferul a coborât din maşină şi a început să se ia de oameni pe stradă.

Ofiţer anticorupţie bătut măr în secţia de Poliţie din Oneşti. El investiga cazul probelor contrafacute de la Medicină Legală UPDATE

„Era beat şi violent. A coborât din maşină şi a început să se certe cu lumea pe stradă. A fost imobilizat de trecători, care s-au chinuit să-l potolească după care au anunţat Poliţia. Recunosc că poliţiştii l-au imobilizat, dar în niciun caz nu l-au lovit", a mai adăugat Moroşanu.

Scandal cu dare de mită la o firmă de transport

Cât despre acuzaţiile de lovituri din zona capului, şeful Poliţiei Oneşti spune că ofiţerul DGA are vânătâi din cauză că s-a lovit pe stradă înainte să vină agenţii.

Vasile Oprişan, comandantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, afirmă că dacă se confirmă că ofiţerul investigator sub acoperire a fost bătut de poliţiştii oneşteni va începe o anchetă şi va dispune măsuri disciplinare. Până în acest moment, ofiţerul sub acoperire nu a depus plângere.

Dacă se dovedeşte că poliţiştii l-au bătut pe ofiţerul investigator, aceştia riscă între 2 şi 7 ani de închisoare.

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru cele mai noi ştiri din judeţul Bacău!

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite