Polițiștii băcăuani au confiscat produse etnobotanice de 600.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La scurt timp după publicarea ordonanței de urgență care interzice comercializarea și consumul de droguri ușoare, polițiștii băcăuani au descins în 17 magazine de profil din Bacău. În urma controlului s-a conficat marfă în valoare de 600.000 de lei.

În Bacău sunt autorizate circa 30 de magazine care vând droguri ușoare. "Verificările s-au făcut împreună cu Brigada de Crimă Organizată și Jandarmi și au vizat 17 magazine care vând produse etnobotanice, restul fiind închise. Administatorilor de magazine li s-a cerut să scoată toată marfa pe care o aveau pe stoc", ne-a spus Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție.

Citiţi şi: Focşani: Administratorul unui magazin de etnobotanice este cercetat pentru că a vândut canabis chiar de la tejghea

Astfel, oamenii legii au plecat cu 11 kilograme de substanță vegetală mărunțită 54 de comprimate și peste 1800 de pliculete cu produse etnobotanice.

"Potrivit ordonanței, administratorii magazinelor de vise care nu au fost controlați au la dispoziție 10 zile să distrugă marfa interzisă aflată pe stoc", a mai spus Narcisa Butnaru.  Produsele identificate în aceste magazine au fost ridicate și vor fi supuse cercetărilor şi experitzării lor în laboratoarele de specialitate.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite