Pilotul Bogdan Marișca a câștigat Raliul Moldovei Comfert Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vali Porcișteanu a câștigat titlul de Campion Național de Raliuri
Vali Porcișteanu a câștigat titlul de Campion Național de Raliuri

Pilotul piteștean Valentin Porcișteanu a terminat etapa de la Bacău pe locul patru, loc care i-a asigurat prima treaptă în clasamentul final la Campionatului Național de Raliuri Dunlop

Raliul Moldovei, prima ediție găzduită timp de două zile de Bacău, nu a adus emoții pentru piloții care luptau pentru titlul de cel mai bun pilot de raliuri din România.

Așa cum anunțase la conferința de presă ce a avut loc cu două ore înainte de startul competiției, pilotul piteștean Valentin Porcișteanu nu a forțat pedala de accelerație, un loc în primii șapte la Bacău fiind suficient pentru a obține primul titlul de campion de raliuri.

Chiar dacă rivalul său, clujeanul Bogdan Marișca a câștigat competiția băcăuană, primul raliul adjudecat de el în acest an, Porcișteanu a pus mâna pe marele trofeu după ce, la Raliul Moldovei, s-a clasat pe locul patru.

MAI CITIȚI:

S-a dat startul în Raliul Moldovei Comfert din centrul Bacăului

Marișca a terminat pe doi la clasamentul general și a trebuit să se mulțumească doar cu titlul de vicecampion al Campionatului Național de Raliuri Dunlop. „Sunt fericit. De opt ani de raliuri lupt pentru a lua titlul. Am reușit acest lucru în acest an, după trei ediții ale campionatului în care titlul a fost câștigat numai de piloți din străinătate", a spus la finalul competiției Valentin Porcișteanu.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite