Patinoarele din Bacău, arhipline în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adolescenţii se distrează de minune pe ringul de gheaţă
Adolescenţii se distrează de minune pe ringul de gheaţă

Zeci de iubitori ai sporturilor de iarnă merg să se relaxeze pe cele două ringuri de gheaţă deschise în oraş.

Citiţi şi:

Distracţie maximă pe patinoarele din Braşov

Mulţi băcăuani profită din plin de sosirea sezonului rece şi petrec ore întregi pe ringul de gheaţă. Patinoarele de la Gepex Park şi Arena Mall sunt populate pe tot parcursul zilei, dar îndeosebi la orele serii.


Pentru 12 lei în weekend şi 10 lei în timpul săptămânii, băcăuanii patinează cât îi ţin picioarele. Ambele ringuri de gheaţă sunt deschise între orele 10.00-23.00.

Copiii merg la gheaţă împreună cu prietenii
„Noroc că  avem două patinoare în oraş. Acum în fiecare weekend ne putem distra pe gheaţă fără să existe o aglomeraţie prea mare“, a mărturisit Ramona Sandu, elevă de liceu. Cei mai fideli clienţi ai patinoarelor sunt copiii, care dau năvală în fiecare zi pe luciul gheţii. „Cel mai mult îmi place să patinez cu colegii mei de şcoală pentru că învăţăm unii de la alţii scheme noi“, a spus şi Raluca Macovei, o fetiţă în vârstă de 11 ani. Un alt sport de iarnă practicat în masă de către băcăuani este săniuşul. Zeci de pasionaţi iau cu asalt în fiecare weekend pârtia din oraşul Slănic. Derdeluşul este ocupat atât de tineri, cât şi de persoane în vârstă.


„Merg împreună cu familia mea şi cu prietenii. Ne dăm cu sania şi cu nailonul până obosim. E plină pârtia de fiecare dată, ne-am făcut şi câţiva prieteni“, a explicat băcăuanca Maria Brăiescu.

Cazarea la pensiune, 80 de lei pentru o noapte
Mulţi dintre practicanţii sporturilor de iarnă vin la Slănic încă de vineri şi rămân în staţiune până duminică. „Pentru o cameră dublă şi cu mic dejun inclus în preţ noi plătim în jur de 80 de lei pe noapte şi stăm toată familia“, a mai spus Maria Brăiescu.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite