Locul I în campania „Profesorii cu care Bacăul se mândreşte“. Cristina Popescu: “Dincolo de specializări, tendinţe sau mode, omul trebuie să fie un slujitor devotat al cetăţii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesoara Cristina Popescu
Profesoara Cristina Popescu

Cu o experienţă la catedră de 36 de ani, profesoara de Limba şi Literatura Latină de la Liceului Teoretic "Spiru Haret" din Moineşti este câştigătoarea primului loc în Campania "Profesorii cu care Bacăul se mândreşte".

Absolventă a Universităţii Bucureşti, Facultatea de Limbi Romanice, Clasice şi Orientale, promoţia 1975, doctorand în anul III, la aceeaşi universitate, secţia Studii Literare şi Culturale în domeniul Filologie, profesoara Cristina Popescu este îndrăgostită iremediabil de materia pe care o predă.

Marian Popa este pe locul II în campania „Profesorii cu care Bacăul se mândreşte“

A reuşit prin activitatea sa ştiinţifică, dar şi prin premiile obţinute cu elevii săi la olimpiade şi concursuri, ca un mic oraş de provincie, cum este Moineştiul, să devină cunoscut în întreaga ţară.

Locul III în campania “Profesorii cu care Bacăul se mândreşte”. Gheorghi Iorga: ”Cel mai mare despotism posibil este tirania nemiloasă a ideilor!”

"Dincolo de specializări, tendinţe sau mode, omul trebuie să fie un slujtor devotat al cetăţii. Latina este modelul absolut de limbă şi gândire", spune dascălul Cristina Popescu.

Viorel Cruceanu este pe locul IV în campania „Profesorii cu care Bacăul se mândrește“


Nu pierdeţi în ediţia de luni a ziarului "Adevărul", povestea Cristinei Popescu, dascălul care şi-a pus amprenta pe generaţii întregi de elevi. 

Lucian Șerban este pe locul V în campania „Profesorii cu care Bacăul se mândrește“

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite