Ionuţ Căşuneanu a ajuns în Bac cu referate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorii de la Colegiul Economic „Ion Ghica“ din Bacău, acuzaţi că au măsluit catalogul ca fiul „regelui asfaltului“ să promoveze liceul, şi-au schimbat declaraţiile date luni în faţa judecătorilor.

Dacă în urmă cu mai bine de un an ei au spus în faţa procurorilor şi a poliţiştilor că au fost constrânşi de directorul Ovidiu Cojocaru să încheie cu brio situaţia şcolară a elevului, acum afirmă că nu au încălcat cu nimic regulamentul şcolar.

Citeşte şi:

Căşuneanu jr. a distrus 17 profesori

FOTO/VIDEO: Reportaj în satul lui Costel Căşuneanu, "regele asfaltului" anchetat de DNA

Ei au spus în faţa instanţei că notele puse în perioada în care Ionuţ nu era la şcoală se datorează faptului că proveneau din evaluarea referatelor. „Ionuţ Căşuneanu a fost evaluat mai mult prin referate. De aceea, nota era pusă în momentul terminării de corectat a lucrărilor.


Este posibil ca atunci elevul să nu fie în şcoală. În regulamentul şcolar nu se explică exact dacă data din catalog când trebuie pusă nota este aceea când s-a dat lucrarea de control sau referatul, sau data când a fost corectată ", a declarat Liviu Ghioc, unul dintre apărătorii dascălilor.


Potrivit declaraţiilor iniţiale, Ovidiu Cojocaru le-a cerut cadrelor didactice să-l ajute pe fiul lui Costel Căşuneanu să termine cu note bune liceul.  În schimb, colegiul urma să fie sponsorizat, iar curtea asfaltată de firma omului de afaceri. Cercetările penale au durat trei ani, iar primul termen al procesului a fost luni la Judecătoria Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite