Inspectorul de la Anticorupție care a furat dintr-un hypermarket, internat la Socola

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roland Filipescu
Roland Filipescu

Roland Filipescu, inspector al Direcției Generale Anticorupție (DGA) Bacău și totodată purtător de cuvânt al instituției, a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatre "Socola" din Iași.

Ofițerul este anchetat atât de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, cât și de superiorii săi, deoarece a dosit sub haină marfă de 500 de lei de la Real. El a ajuns pe mâna specialiștilor în boli psihice, după ce a susținut în fața anchetatorilor că nu mai ține minte ce a făcut în acea seară și că "i s-a pus o pată neagră pe creier".

Ofiţer anticorupţie din Bacău, prins la furat în hipermarket. Avea dosită sub geacă marfă de 500 de lei

 „Profesional nu am avut niciodată ce să-i reproşez. Însă, de multe ori, mi-au dat de gândit anumite gesturi ale sale. Destul de rebel, de multe ori, introvertit şi sindicalist fără sens, era nemulţumit de aproape orice făcea instituţia", a declarat Dorel Manole, comandantul DGA Bacău. pe 14 februarie, adică a doua zi după comiterea furtului.

Click pentru fotografii cu Roland Filipescu în Real

Psihiatrii  băcăuani sunt de părere că ofiţerul acuzat de furt trebuie supus mai multor investigaţii medicale. „Când apare o modificare bruscă în comportamentul cuiva trebuie căutată şi o cauză medicală. Ar trebui să facă şi nişte investigaţii toxicologice, dar şi ale lobului frontal. Sună atât de dubios acest caz încât merită o investigaţie medicală serioasă", a declarat Letiţia Dobranici, medic primar psihiatru şi lector la Facultatea de Psihologie a Universităţii „Spiru Haret".

Roland Filipescu nu poate fi contactat telefonic.

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru cele mai noi ştiri din judeţul Bacău!

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite