Fostul şef al SRI Oneşti candidează la Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Vicol a fost seful secţiei SRI Oneşti
Gheorghe Vicol a fost seful secţiei SRI Oneşti

Gheorghe Vicol (55 de ani), care a condus biroul Serviciului Român de Informaţii (SRI) din Oneşti, timp de 10 ani, (1993-2003) şi-a anunţat intenţia de a candida pentru Primăria Oneşti. Fostul ofiţer de contrainformaţii economice are acum o firmă de construcţii cu 36 de angajaţi.

Gheorghe Vicol vrea să candideze la Primăria Oneşti ca independent şi să-şi atragă de partea lui o coaliţie politică cu care să conducă oraşul prin Consiliul Local. „Voi face o conferinţă de presă, unde îmi voi anunţa obiectivele pe care vreau să le ating din fotoliul de primar. Vreau să atrag de partea mea oamenii competenţi din Oneşti, care cred în revitalizarea platformei petrochimice dar şi să creez locuri de muncă pentru tineri. În actul administraţiei voi implica foarte mult şi oamenii de afaceri", a spus Gheorghe Vicol.

Bază modernă de minifotbal la Onești

La bază, Gheorghe Vicol este inginer. Până în 1989 a lucrat ca şef al Departamentului Automatizări, din cadrul Trustului „Petrolul“ Moineşti, după care a intrat în sistemul de securitate. Din 1993, până în 2003, când a ieşit la pensie, cu grad de locotenent colonel, a condus Secţia SRI Oneşti. După un an şi-a făcut o mică firmă de construcţii (DETE Const SRL). „Cât am fost în SRI, aveam o Dacie. După ce am ieşit la pensie, am vrut să fac ceva pe cont propriu, să nu stau degeaba. Am pornit, în 2004, de la doi anagajţi, iar acum am 36. Nu am avut contracte publice cu Primăria Oneşti", a mai spus Gheorghe Vicol.

Edilii din Oneşti secretizează situaţia câinilor fără stăpân

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite