După decesul tatălui, Nadia Comăneci părăseşte oraşul natal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nadia Comăneci, fosta mare gimnastă a României, va pleca azi din municipiul Oneşti, oraşul său natal, spre Bucureşti.

Ea va fi însoţită de Adrian, fratele său, soţia acestuia şi copilul lor dar şi de Ştefania, prima soţie a lui Gheorghe Comăneci. La începutul acestei săptămâni, ea va pleca spre Oklahoma, unde locuieşte împreună cu soţul şi fiul său.

Profund îndurerată, Nadia a venit în Oneşti ca să îşi conducă tatăl pe ultimul drum. El a decedat la Spitalul Universitar din Bucureşti.

UPDATE Nadia şi-a condus astăzi tatăl pe ultimul drum FOTOGALERIE

Gheorghe Comăneci (73 de ani) a fost dignosticat cu ciroză în urmă cu mai mulţi ani, însă decesul a fost provocat de o hemoragie internă. Trupul neînsufleţit a fost depus în faţa altarului din Biserica Sfântul Nicolae, iar înhumarea a avut loc în cimitirul aflat la câţiva zeci de metri de Sala Sporturilor „Nadia Comăneci”.

La înmormântare au participat aproape 2.000 de oneşteni, veniţi să aducă un ultim omagiu lui Gheorghe Comăneci, dar şi să fie alături de Zeiţa de la Montreal.

Prezenţi la înmormântare au fost Ion Badea - preşedintele Federaţiei Române de Ciclism şi omul de afaceri Gigi Neţoiu.

Totodată, jerbe şi coroane au fost depuse de zeci de cluburi sportive din ţară şi autorităţi locale şi judeţene, dar şi de oameni de afaceri. Slujba a fost ţinută de un sobor format din 14 preoţi. 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite