UPDATE Nadia şi-a condus astăzi tatăl pe ultimul drum FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Comăneci (73 de ani), tatăl Nadiei, va fi condus pe ultimul drum de familie, prieteni şi apropiaţi. Trupul neînsufleţit este depus în biserica Sfântul Nicolae.

UPDATE ora 14:00 Funeraliile pentru Gheorghe Comăneci s-au terminat în urmă cu puţin timp. La mormântul defunctului s-au adunat aproximativ două mii de oneşteni. Nadia, însoţită de frate, mamă şi nepoţel, a fost înlăcrimată pe parcursul întregii slujbe religioase. Masa de pomenire va avea loc la restaurantul Trotuş.

UPDATE ora 13:30 Prezenţi la înmormântare sunt Ion Badea - preşedintele Federaţiei Române de Ciclism şi omul de afaceri Gigi Neţoiu. Totodată,  jerbe şi coroane au fost depuse de zeci de cluburi sportive din ţară şi autorităţi locale şi judeţene, dar şi de oameni de afaceri. La înmormântare este prezentă şi mama Nadiei.

image

Click pe colaj pentru mai multe imagini!

UPDATE ora 12:10 Un sobor format din 14 preoţi a început procesiunea religioasă de înmormântare a lui Gheorghe Comăneci. Peste 500 de oameni s-au adunat să-l conducă pe tatăl fostei sportive pe ultimul drum, la Biserica Sfântul Neculai.

La căpătâiul defunctului se află cei doi copii ai săi - Nadia şi Adrian Comăneci şi soţia acestuia, Elena Comăneci.

Nadia Comăneci a ajuns ieri la Onești.

Slujba de înmormântare va începe la ora 12:00 şi va fi oficiată de PS Ioachim Băcăuanul, alături de un sobor numeros de preoți din Onești.

 

image
image
image

Click pe colaj pentru fotogalerie! 

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru detalii. 

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite