Dumitru Sechelariu: „Voi candida la Primăria Bacău“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Sechelariu
Dumitru Sechelariu

Dumitru Sechelariu (54 de ani) a anunțat pe un post de televiziune național că își va depune candidatura pentru un nou mandat de primar și că pregătește dezvăluiri despre unii politicieni băcăuani.

Revenire spectaculoasă a fostului primar al Bacăului. Dumitru Sechelariu și-a anunțat candidatura pentru Primăria Bacău. Fostul edil a spus că a avut parte de mult stres și expunere negativă, care l-au făcut să se îngrașe cu 25 de kilograme.

Dumitru Sechelariu revoluţionar: „Sunt un deţinut politic în propria mea curte“

El a mai afirmat că în ultimii opt ani viața a fost un coșmar, din cauza Justiției. „Mă pișc pe față în fiecare dimineață, să mă trezesc din acest vis", a spus Sechelariu. ”Am hotărât împreună cu familia mea să-mi anunț candidatura la Primăria municipiului Bacău. În următoarea etapă, cu documente și acte în mană, sper să îmi dovedesc nevinovăția înainte să fiu atacat. Eu nu am fost un politician, eu m-am ocupat de administrație mai mult. Voi candida așa cum am candidat și în 1992 și 1996, ca independent”, a mai adăugat Sechelariu.

În 2005, procurorii l-au acuzat pe fostul primar al Bacăului de luare de mită și schimburi ilicite de terenuri, pentru care a stat în arest preventiv 44 de zile. A fost achitat, din lipsă de probe.

Sechelariu face bani din terenurile aflate în proprietatea Primăriei

În 2009, Sechelariu a avut parte de o „tentativa" de arest din partea procurorilor DNA. El a fost acuzat că a încercat să mituiască un judecător pentru o soluție favorabilă în procesul dintre Primăria Bacău și SC Transport Public SA, privind dreptul de proprietate asupra unui teren de peste 2 hectare, din municipiul Bacău, evaluat la peste 8 milioane de euro, în 2009.

Fiul lui Sechelariu şi fiica lui Stavarache, absolvenţi cu brio ai examenului Maturităţii

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite