Dinu Damaschin, protectorul Monicăi Gabor, mai stă încă 29 de zile în arest. Nu a mai mâncat din decembrie FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu Damaschin este supărat pe magistraţi
Dinu Damaschin este supărat pe magistraţi

Dinu Damaschin, de 55 de ani, din Bacău, care s-a autointitulat „tatăl Monicăi Gabor", a fost arestat pe 22 decembrie pentru trafic de minori şi constituirea unui grup infracţional organizat. El a intrat în greva foamei imediat după ce a fost arestat.

Ora 14.12: Magistrații Tribunalului Bacău au decis ca Dinu Damaschin să mai stea încă 29 de zile în arest. De pe 22 decembrie, de când a fost arestat preventiv, nu a mai mâncat nimic. Avocatul afirmă că starea lui de sănătate s-a agravat foarte mult. „Magistrații Tribunalului Bacău au decis ca Dinu Damaschin să mai stea în arest până pe 19 februarie. El este foarte slăbit, nu a mâncat nimic de pe 22 decembrie. Cred că acum are cu peste 15 kilograme mai puțin, iar ultimele analize medicale au rezultate îngrijorătoare", a spus avocatul Petru Ivașcu, care îl reprezintă pe Damaschin.

Ora 13.00:  Magistraţii băcăuani judecă astăzi cererea de prelungire a mandatului de arestare pentru 29 de zile. Între timp, avocatul lui Damaschin susţine că bărbatul se simte foarte rău pentru că nu a mai mâncat de aproape o lună.

Dinu Damaschin, la ieşirea din spital

„Este foarte, foarte slăbit. Arată groaznic. Mâine va merge din nou la spital pentru analize“, a spus Petru Ivaşcu, apărătorul lui Dinu Damaschin.

Vom reveni cu amănunte

EXCLUSIV VIDEO Dinu Damaschin: “Totul e din cauza lui Columbeanu ăsta mic şi a lui Hrebenciuc” FOTOGALERIE

Ce meniu festiv au avut deținuții de Crăciun și Revelion?! Dinu Damaschin a refuzat mâncarea!

Dinu Damaschin rămâne în arest. El riscă 20 de ani de închisoare

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite