Ce meniu festiv au avut deținuții de Crăciun și Revelion?! Dinu Damaschin a refuzat mâncarea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei aproape 750 de deținuți ai Penitenciarului Bacău dar și persoanele din arestul preventiv al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) au avut parte de un meniu deosebit de Crăciun și Revelion.

Dintre toți, doar Dinu Damaschin, arestat pentru trafic de minori și constituirea unui grup infracțional organizat a refuzat masa. El se află în greva foamei de două săptămâni, dar se simte bine. „În zilele de Crăciun, meniul a constat în ciorbă ardelenească cu carne de porc, pilaf de orez cu friptură de porc la tavă şi sos și cozonac", a spus Mădălina Mătăsaru, purtător de cuvânt al Penitenciarului Bacău.

Coşmarul elevelor forţate de Dinu Damaschin să facă sex plătit: „Mă lovea cu picioarele în stomac, eu fiind la pământ”

De Revelion, meniul meniul festiv al persoanelor private de libertate a fost compus din ciorbă ţărănească de văcuţă, pilaf sârbesc cu friptură de porc la tavă şi sos și cozonac. „Ultima masă festivă a fost dată pe 1 ianuarie și a fost compusă din ciorbă cu carne de porc, piure de cartofi cu friptură de porc la tavă şi sos și cozonac", a mai precizat Mădălina Mătăsaru.

Dinu Damaschin rămâne în arest. El riscă 20 de ani de închisoare

În greva foamei de două săptămâni

Șeful IPJ Bacău, comisarul șef Vasile Oprișan, a confirmat că Dinu Damaschin este în continuare în greva foamei. „Persoana la care faceți referire, aflată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Bacău se află în refuz de hrană. Starea lui de sănătate este bună, acesta fiind monitorizat zilnic de către medicul instituției noastre", a declarat Vasile Oprișan.    

Dinu Damaschin: “Totul e din cauza lui Columbeanu ăsta mic şi a lui Hrebenciuc”

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite