EXCLUSIV Coşmarul elevelor forţate de Dinu Damaschin să facă sex plătit: „Mă lovea cu picioarele în stomac, eu fiind la pământ”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de tinere păcălite de Dinu Damaschin, autointitulat „tatăl” Monicăi Gabor au povestit coşmarul la care au fost supuse atunci când au fost forţate să facă sex cu clienţii aduşi de acesta. Majoritatea  fetelor au dat declaraţii la DIICOT în calitate de martori cu identitate protejată. 

Tribunalul Bacău a decis, vineri, arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Dan Damaschin, "tatăl adoptiv" al Monicăi Columbeanu, şi a celor doi complici ai acestuia.

EXCLUSIV Cum păcălea „tutorele” Monicăi Gabor, Dinu Damaschin, minorele să se prostitueze: ”Am înţeles că eşti foarte bună la pat, şi-am dat număru’, am recomandat la nişte tipi bogaţi, aşa, fini”

VIDEO Dinu Damaschin, arestat pentru 29 de zile. Monica Gabor este parte vătămată în dosar

Cei trei sunt acuzaţi de recrutare prin înşelăciune, ameninţare şi violenţă a mai multor fete, unele minore, în scopul exploatării sexuale. Instanţa a admis astfel propunerea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) şi a emis pe numele celor trei mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

„M-a lovit de foarte multe ori”


Una din fete, care era elevă la un liceu  de top din Bacău,  a fost constrânsă de către Dinu Damaschin prin multiple violenţe psihice şi fizice a  întreţinut raporturi sexuale cu clienţi. „Dinu Damaschin m-a lovit de foarte multe ori, cu palma şi pumnii în zona feţei, a stomacului, şi îmi amintesc că o dată s-a întâmplat să mă lovească cu picioarele în zona stomacului în prezenţa unor prieteni ai lui. Îmi aduc aminte că în acele împrejurări era de faţă Ghindă, Paulică Mereşan, erau mai mulţi bărbaţi, dar nu mai pot preciza alte nume, pentru că nu mi le mai amintesc.

În timp ce Dinu Damaschin mă lovea cu picioarele în stomac, eu fiind la pământ, prietenii acestuia râdeau împreună cu el şi se distrau pe seama mea. Aceste împrejurări s-au întâmplat în afara Bacăului, la un popas sau la o terasă unde era o masă mare afară, era în perioada după-amiezii şi nu îmi mai amintesc dacă mai erau şi alţi clienţi, şi de altfel nu cred că s-ar fi băgat nimeni să mă sprijine pentru că toată lumea îi cunoştea şi le era frică de ei,”a povestit tânăra.

„Dacă eram la şcoală sau aveam o altă treabă trebuia să plec pentru a face ce spunea el”

O altă elevă din bacău a povestit procurorilor că toţii banii primiţi de la clineţi erau luaţi de Dinu Damaschin. „De regulă clienţii lui Dinu Damaschin, privind prestaţiile noastre sexuale, erau bărbaţi cu bani, afacerişti,  eu o singură dată am fost pusă să întreţin raporturi sexuale cu bărbatul italian , care mi-a dat banii menţionaţi anterior. Banii erau preluaţi direct de Dinu Damaschin de la clienţi şi aveam de regulă 3-4 clienţi pe săptămână.

Eram obligată să dau curs solicitărilor lui Dinu Damaschin, la orice oră când îmi solicita el, pentru că îmi era teamă de el, şi dacă eram la şcoală sau aveam o altă treabă trebuia să plec pentru a face ce spunea el, respectiv să plec cu clienţii şi niciodată nu i.-am spus nu, pentru că îmi era teamă de ameninţările lui şi, aşa cum am precizat, mă bătea de multe ori când vedea că nu mă conformez. Se întâmpla să mă bată şi fără motiv, de multe ori m-a bătut în faţa prietenilor lui, pentru a le arăta acestora că deţine controlul şi aceştia râdeau de mine…”, a povestit eleva.

„Mi se pare că comportamentul lui este deviant”


O altă tânără, care avea 16 ani când a fost racolată,  a explicat că pentru a  scăpa de bătăile la care era supusă de către Dinu Damaschin a fugit din ţară şi nu a mai ţinut legătura cu nimeni din ţară. „Când erau sub controlul lui Dinu Damaschin trăiam cu frica zi şi noapte că mă sună şi că îmi impune să fac ceea ce vrea el. Pe lângă faptul că mă obliga să îmi vând corpul îmi vorbea foarte urât tot timpul, mă bătea de foarte multe ori şi apoi râdea de mine.

Mi se pare că comportamentul lui este deviant.  Subliniez încă o dată că am avut mulţi clienţi, 3-4 pe săptămână, timp de un an de zile. La un moment dat, am identificat aspectul că Dinu Damaschin dorea să mă trimită şi în străinătate deşi eram minoră şi aveam 16 ani”, şi-a adus aminte partea vătămată.

„Toate raporturile sexuale avute constrânsă fiind, le-am avut neprotejat”

O altă fată care a fost forţată să de prostitueze de către Dinu Damaschin a fost nevoită, după ce a fugit de la acesta să se ducă la psiholog, deoarece a rămas cu sechele. Ea a relatat că a fost forţată de proxenet să facă sex neprotejat cu clineţii. „Dinu Damaschin m-a exploatat o perioadă de 1 an de zile în perioada 2001-2002. Menţionez faptul că toate raporturile sexuale avute constrânsă fiind, le-am avut neprotejat. Niciodată Dinu Damaschin nu s-a interesat să mă protejeze în acest sens de eventuale boli, pur şi simplu scopul lui era să obţină bani de pe urma mea. S-a întâmplat să mă îmbolnăvesc de mai multe ori urmare a raporturilor sexuale neprotejate, nu i-am spus lui Dinu Damaschin, am încercat singură să mă tratez.

Nu i-am adus la cunoştinţă acestuia acest fapt întrucât prea puţin îl interesa pe el acest lucru. Am fost internată în spital în perioada când eram sub controlul lui Dinu Damaschin, cu diagnosticul de hepatită B, şi am înţeles de la medic că această boală se datora şi faptului că am întreţinut raporturi sexuale neprotejat”, şi-a adus aminte tânăra.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite