Costel Căşuneanu a primit mandat de arestare pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri băcăuan Costel Căşuneanu a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, după o şedinţă de judecată care s-a încheiat la miezul nopţii. Şi ceilalţi doi acuzaţi, Marius Locic şi Florin Costiniu, vor sta în arest în următoarele 29 de zile, dacă le va fi respins recursul.

MAI CITIȚI

Bacău:Soarta lui Cășuneanu se decide astăzi

Cășuneanu a fost reținut de DNA

Costel Căşuneanu, implicat în dosarul senatorului Cătălin Voicu, a primit mandat pentru 29 de zile. Anchetatorii au reținut în sarcina acestuia că în perioada iulie - septembrie 2009, i-ar fi dat senatorului Cătălin Voicu în două tranșe suma de 260.000 de euro în schimbul intervenției pe lângă magistrați din Înalta Curte de Casație și Justiție în vederea obținerii unei soluții favorabile în dosarul unei societăți comerciale, în care acesta este asociat.

Omul de afaceri a părăsit sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în jurul orei 23, la finalul şedinţei de judecată care a durat peste 15 ore. Singurul dintre acuzaţi care a rămas în sală până la pronunţare, judecătorul Florin Costiniu, a declarat că luni va face recurs la această decizie.Şi avocatul lui Costel Căşuneanu a declarat că aşteaptă decizia completului care va judeca recursul.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite