Cea de a cincea persoană care a sechestrat și bătut trei bărbați din Buhoci a fost prins de polițiști

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Lucaci (45 de ani), unul dintre cei trei bărbați torturați
Cristian Lucaci (45 de ani), unul dintre cei trei bărbați torturați

Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, este acum cercetat pentru lipsire de libertate în mod illegal. Ceilalți patru făptuitori au fost reținuți la 24 de ore după ce au comis oribila faptă

La opt zile după ce au fost legați în pielea goală de o căruță și bătuți ca în evul mediu de cinci vecini, cei trei bărbați din comuna Buhoci pot răsufla ușurați. Ionel B. (24 de ani), singurul din cei cinci făptuitori care fugea de oamenii legii, a fost găsit de polițiști. „Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunerea de arestare preventivă, iar instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile", a declarat Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bacău.

Răzbunare cruntă în Bacău: Au înhămat trei bărbaţi în pielea goală să tragă la căruţă

Cei trei bărbaţi au fost sechestraţi de alţi cinci consăteni, legați de picioare în pielea goală de o căruță și bătuți crunt pentru a recunoaște că, în 1997, au furat trei uși din locuința unuia dintre agresori.

Fapta a avut loc în  noaptea de 18 spre 19 octombrie când, Claudiu Mărgineanu (34 de ani), Marius M. (30 de ani), Francisc C. (21 de ani), Sorin M. (24 de ani) și Ionel B. (24 de ani), au mers la locuințele vecinilor lor Cristian Lucaci (45 de ani), Damian Băltăreț (35 de ani) și Marcel Țâmpu (49 de ani) și, în miez de noapte, i-au sechestrat și torturat mai bine de cinci ore.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite