Răzbunare cruntă în Bacău: Au înhămat trei bărbaţi în pielea goală să tragă la căruţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scene desprinse din filmele cu gangsteri în satul Bijghir din comuna băcăuană Buhoci. Trei bărbaţi au fost sechestraţi de alţi cinci consăteni şi forţaţi să tragă o căruţă în pielea goală.

Ora 13.00 Unul dintre bărbaţii agresaţi a povestit cum a fost torturat cinci ore. „M-au scos afară din casă în faţa porţii la miezul nopţii. M-au bătut, m-au dezbrăcat şi m-au legat de căruţă în pielea goală. Apoi m-au dus acasă la Claudiu Mărgineanu, acolo erau şi ceilalţi doi bărbaţi agresaţi. Ne-au legat de căruţă pe toţi trei, eram dezbrăcaţi, culcaţi pe spate. Ne-au târât aşa cam 150 de metri, apoi ne-au dus iarăşi în casă unde ne-au luat la bătaie“, a povestit Cristian Luca (45 de ani).

Ora 11.00 Trei bărbaţi din Bijghir, cu vârste cuprinse între 35 şi 49 de ani, au trăit clipe de groază în noaptea de 18 spre 19 octombrie. Aceştia au fost luaţi cu forţa din casele lor de cinci consăteni, cu vârste între 21 şi 34 de ani, şi duşi în pădurea din sat.

Vezi şi:

FOTOGALERIE Crima de la Bacău: jaf sau asasinat la comandă?

Aici, agresorii i-au forţat pe cei trei să se dezbrace în pielea goală şi să se înhame la o căruţă. Aceştia i-au ameninţat apoi pe cei trei că fiecare dintre ei trebuie să dea până pe 22 octombrie câte 250 de lei pentru nişte uşi care i-ar fi fost furate unuia dintre bătăuşi în anul 1997.

Cei cinci au plecat la un moment dat şi i-au lăsat pe cei trei bărbaţi în pădure. Oamenii au fugit apoi imediat la Poliţie şi au povestit ce au păţit. Oamenii legii au prins deja patru dintre cei cinci agresori, care au fost băgaţi în arest.

Vom reveni cu amănunte

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite