Băcăuanii pot vedea orașul din balon (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caravana "5 săptămâni în balon" a ajuns în Parcul Catedralei din municipiul Bacău. Cei care vor să vadă Bacăul de sus o pot face astăzi, până la orele 21.00, și mâine între orele 14.00 - 21.00.

Băcăuanii care vor să se urce în balon trebuie mai întâi să cumpere de la caravana "Adevărul", aflată în Parcul Catedralei între orele 12.00 și 18.00, cinci cărți Jules Verne și astfel primesc un bilet care le asigură un loc în nacelă.

CITEȘTE ȘI

Băcăuanii vor zbura cu Balonul Orange în Parcul Catedralei

Bacău: Balonul Orange a survolat împrejurimile lacului Răcăciuni (GALERIE FOTO)

Vezi Bacăul de sus!

Astăzi, Balonul Orange s-a ridicat de câteva zeci de ori de la sol. Cei mai fericiți au fost copii care au cum cu ce se lăuda la școală. Alex Nechifor (8 ani) a venit într-un suflet în centrul orașului. A trecut mai întâi pe la caravana "Adevărul" de unde a cumpărat cinci cărți Jules Verne și cu talonul primit a putut vedea orașul de sus.

image

"Am văzut pe stradă și am rugat-o pe mama să mă lase și pe mine să mă urc în balon. A fost extraordinar și abia aștept să le povestesc colegilor", ne-a mărturisit Alex. Balonul va fi și mâine în parc, între orele 14.00 - 21.00.

image

Cititorii Adevărul care vor face fotografii cu balonul și le vor posta pe ww.facebook.com/orangeromania au șansa să se numere printre cei trei câștigători ai unui zbor liber cu balonul, în apropiere de București, în perioada 9 - 10 octombrie.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite