Bacău: Balonul Orange a survolat împrejurimile lacului Răcăciuni (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o viteză de 5,1 metri pe secundă și la o altitudine de 300 de metri Balonul Orange a survolat astăzi zonele aflate în apropierea lacului Răcăciuni, cel mai mare lac de acumulare din județul Bacău.

MAI CITIȚI

Vezi Bacăul de sus!

image

Case în miniatură, străzi înguste și netede, mașini ca de jucărie și oameni cât un ac de gămălie au fost imaginile  pe care reporterii "Adevărul" le-au putut vedea dar și surprinde pe aparatul foto în călătoria lor cu balonul.

image

Acesta a fost primul zbor din județul Bacău din cea de a doua etapă a aventurii "5 săptămâni în balon", organizată de "Adevărul" și "Orange"  și începută pe 1 septembrie la Brașov și Sibiu. "Ne-am urcat până la 300 de metri pentru că vremea ne-a permis acest lucru. Este o înălțime apreciabilă ținând cont că cei mai mari zgârie nori din lume ating aproape 500 de metri. Lumea văzută de sus pare tot timpul mai frumoasă decât privită de la sol", a spus Mihai Ilie, piltoul balonului și secretarul general a Federației Aeronautice Române.

image

În această seară, între orele 17.00 - 20.00, "Balonul Orange" își continuă aventura survolând montană a orașului Onești.

image
Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite