Bacău: Victima călăului din CFR, condusă pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina Irava (11 ani) a plecat astăzi către o lume mai bună. Peste o sută de persoane, rude, prieteni, colegi de clasă şi chiar necunoscuţi, care au aflat de tragedie din ziare sau de la televizor, au plâns pentru micuţa Cristina.

Capela Bisericii „Învierea Domnului" din Bacău, unde a avut loc slujba de înmormântare,  a devenit neîncăpătoare. Zeci de cunoscuţi şi necunoscuţi au trecut pe la căpătâiul Cristinei Irava pentru a-şi lua rămas bun.

Chinuită de o durere cumplită, mama fetiţei nu s-a dezlipit de sicriu şi a mângâiat-o tot timpul pe frunte. Îngeraşul ei se pregătea să plece spre o lume mai bună.

Ce a avut cu tine mamă? De ce te-a chinuit aşa?", repeta obsedant Camelia Irava. Durerea a devenit şi mai apăsătoare în momentul în care cortegiul funerar a pornit către groapă. La mormânt toată familia a fost îngenuncheată.

„Merită să fie omorât în chinuri, aşa cum el i-a făcut fetiţei mele. Cu mâinile mele îl omor dacă iese din închisoare", a mai zis Camelia Irava.

Mama micuţei a leşinat în momentul în care sicriul a fost coborât în mormânt şi a avut nevoie de prim ajutor. Această femeie şi-a pierdut într-un an tatăl, fratele, soţul şi acum fetiţa.

Cele mai dragi fiinţe ale ei stau acum groapă lângă groapă în cimitirul „Învierea Domnului".

Mai citește

Bacău: Şi-a ademenit victima cu bomboane

Bacău: A omorât o fetiţă de 12 ani şi apoi a îngropat-o în curtea casei (GALERIE FOTO / VIDEO)

Bacău: Vecinii l-au văzut pe Dorin Grozavu cum săpa groapa în care a fost aruncată fetița de 12 ani

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite