Bacău: Vecinii l-au văzut pe Dorin Grozavu cum săpa groapa în care a fost aruncată fetița de 12 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Georgel Vrabie face mărturii șocante despre crima care a îngrozit cartierul CFR. Bărbatul a urmărit pas cu pas mișcările criminalului dar, de frică să nu fie și el omorât, nu a avut curajul să sune din timp la 112

MAI CITIȚI:

A omorât o fetiţă de 12 ani şi apoi a îngropat-o în curtea casei

Cristina Irava (11 ani) nu a avut nicio șansă să scape cu viață din mâinile lui Dorin Grozavu (34 de ani). Martorii povestec îngroziți cum au asitat la chinurile la care a fost supusă fata.

Nu au avut curajul să intervină de frică să nu fie și ei omorâți. "Am văzut peste gardul meu cum trăgea de ea. Fata țipa că nu vrea sex. Auzeam cum o lovește dar nu puteam să intervin pentru că ne era frică că o să ne dea foc la casă și vom murii cu toții", ne-a povestit șocat de cele întâmplate Georgel Vrabie.

Omul nu și-a revenit din șoc nici acum. El a fost cel care a anunțat poliția dar și cel care le-a spus anchetatorilor unde a ascuns criminalul corpul fetei. "Am stat până la trei dimineața și l-am pândit pe la gard. Am vazut cum sapă groapa și ne-am dat seama cî s-a întâmplat ceva cu fetița. Dimineață le-am spus polițiștilor ceea ce știam", a mai declarat Georgel Vrabie. Astăzi suspectul a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite