Bacău: Studenții au început ” bătălia” pentru un loc în cămine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai mare concurență este pentru ocuparea unui loc în căminul mixt și în cel de tip hotel. Cea mai mică taxă este de 130 de lei pe lună iar cea mai mare se ridică la 340 de lei pe lună însă condițiile sunt similare unui hotel de trei stele.

MAI CITIȚI:

Elevii sărmani îşi fac lecţiile cu voluntari

Internauții profită de Programul Biblionet

Studenții Universității "Vasile Alecsandri" au intrat în febra găsirii unui loc de cazare la unul din cele patru cămine ale instituției de învățământ.

Pentru a nu exista discuții și certuri între studenți conducerea Universității a decis ca și în acest an repartiția locurilor să fie făcută de către reprezentanții Ligii Studenților pe fiecare facultate în parte. "Este al doilea an când procedăm în acest mod. Dispar astfel discuțiile între studenți. Dacă aflăm însă că există probleme sau se fac partipriuri cei de la Liga Studenților vor fi trași la răspundere", a precizat Valentin Nedef, rectorul Universității Bacău.

Cele 811 locuri disponibile pentru acest an în cele patru cămine ale Universității s-au dovedit a fi suficiente pentru toți cei aflați în căutarea unui loc de cazare. "Bătălia" cea mare s-a dat însă pe tipul de cămin în care studenții au solicitat să fie repartizați. "Peste 40% dintre studenți au solicitat să fie cazați în căminul mixt iar 20% dintre ei au dorit să fie repartizați în singurul cămin hotel al Universității", a spus Vlad Nuțu, vicepreședintele Ligii Studenților Bacău.

AFLĂ ASTĂZI CARE SUNT PREȚURILE LA CAZAREA ÎN CĂMINE DIN:

image
Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite