Bacău: Narcis Iustin Ianău, în semifinala de la „Românii au talent“ (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

El va concura, alături de alte 11 talente, pe data de 1 Aprilie la prima semifinală a emisiunii care va fi transmisă în direct la Pro TV

MAI CITIȚI:

VIDEO Iustin Ianău, „ciocârlia“ din Bacău: „De când mă știu am fost luat în râs“

Fotografii în exclusivitate cu băiatul care a uimit o Românie întreagă cu vocea sa

ORA 12.00 Calificarea în semifinalele emisiunii - concurs „Românii au Talent" l-a luat prin suprindere pe Narcis Ianău, care recunoaște că şi ceilalți concurenți care vor intra în semifinala de pe 1 aprilie sunt foarte buni. „Am mari emoții pentru semifinale. Este o surpriză faptul că am reușit să ajung aici. Acum nu-mi rămâne decât să mă pregătesc foarte bine pentru concurs. Concurența este foarte mare și eu cred că fiecare dintre cei calificați pot ajunge în finală. Toți sunt foarte buni. Sper ca eu să am o prestație foarte bună iar cei de acasă să mă voteze", a spus Narcis Ianău

După ce a uimit juriul și o întreagă țară în prima emisiune de la „Românii au talent", aseară, Andi Moisescu, Mihai Petre și Andra, membrii juriului, au decis ca Narcis Iustin Ianău să participe, alături de alți 11 concurenți, în prima semifinală a concursului.  

Spre deosebire de până acum, când emisiunea nu era transmisă în direct,  pe 1 aprilie toți cei 12 semifinaliști vor fi nevoiți să își arate talentul nu numai în fața juriului ci și în fața telespectatorilor care îi vor privi live și vor vota prin SMS cine să meargă în marea finală.

Narcis Ianău, tânărul de 16 ani care impresionat o țară întreagă cu vocea sa de contratenor, este elev în clasa a IX-a Colegiul Național de Artă „George Apostu" din Bacău. Narcis s-a detaşat clar în prima ediţie a concursului de la Pro TV prin talentul său. El i-a surprins pe spectatori, telespectatori şi pe membrii juriului cu vocea sa de contratenor, interpretând aria „O mio babbino caro" (arie de soprană), din opera „Gianni Schicchi", de Giacomo Puccini.

Pe lângă vocea specială cu care a impresionat întreaga Românie, adolescentul de 16 ani are şi o poveste de viaţă impresionantă. Narcis locuieşte cu tatăl său şi cu fratele mai mic, Marius Cristian, în satul Baraţi din judeţul Bacău. Mama lui este plecată de aproape 12 ani în Italia, unde lucrează ca menajeră şi îşi vede familia o lună pe an, când vine acasă în concediu. Tatăl său nu mai are de muncă de doi ani, pentru că fabrica de bere la care lucra a dat faliment. Nu a mai reuşit să se angajeze, iar un impediment îl reprezintă faptul că are deficienţă de vedere la ambii ochi.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite