Bacău: Mascații le-au pus ”bețe-n roate” ziariștilor din curtea DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretomanie totală în jurul anchetei ce se desfășoară în cazul profesorilor de la liceul "Alexandru Vlahuță" din Podu Turcului acuzați că ar fi luat mită pentru a facilita promovarea examenului de bacalaureat

MAI CITIȚI:

2.000 de lei, şpaga pentru comisia de la Bac.Mascații au ținut 300 de elevi captivi în școala de la Podu Turcului timp de trei ore

În jurul orelor 23.00, la sediul DNA din Bacău au fost aduşi pentru audieri profesorul Dumitru Ţopa, directorul liceului "Alexandru Vlahuță"din Podu Turcului, directoarea adjunctă Doina Antohi şi secretara şcolii. Cu doar câteva ore înainte anchetatorii au audiat 13 elevi, acuzaţi că ar fi dat mită pentru a promova examenul de bacalaureat.

Ziariştii sosiţi pentru documentare la faţa locului au așteptat mai bine de patru ore în curtea DNA Bacău pentru a afla cum evoluează ancheta. Așteptarea lor s-a dovedit în final a fi una plină de surprize.

Mascații i-au alungat pe ziariști din curtea instituției chira în momentul în care la audieri erau aduse cele trei cadre ale liceului. Mai mult chiar mascații s-au repezit la ziariști, i-au îmbrâncit, le-au acoperit camerele foto cu mâna și le-au interzis sa filmeze.  

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite