Bacău: Locuitorii din Săucești care și-au asigurat casele au primit despăgubiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

20 de locuitori din comuna Săucești au fost astăzi despăgubiți, după ce casele lor au fost inundate la începutul acestei luni în urma ploilor abundente. Ei au primit de la o firma de asigurări din Bacău 150.000 de lei.

Mai citește

Bacău : Sătenii din Săucești vor un nou primar

Bacău: „M-am târât în coate din calea apelor" (GALERIE FOTO)

Bacău : Efort comunitar pentru sinistrații de la Săucești

Bacău: Şi-a făcut singur dig în faţa casei

La Scoala din comuna Săucești, 20 de localnici cărora casele le-au fost distruse de inundațiile de la inceputul lunii au fost despăgubiți de una dintre cele mai mari firme de asigurări din Bacău.

Reprezentanții firmei Asirom le-au dat acestora 150.000 de lei, urmând ca în zilele următoare alți 30 de locuitori ai comunei să se prezinte la sediul din Bacău pentru a-și lua banii pentru daune.

"Este bine că o parte dintre ei și-au asigurat locuințele. Este vorba despre o zonă cu risc care este inundată periodic. Ei au acum ocazia de a-și plăti reparațiile", ne-a spus Ghiorghe Cârlan, directorul sucursalei din Bacău.

Banii au fost înmânați personal de directorul general Boris Schneider venit din Austria. "În astfel de situații reacția promtă este cea mai importantă, astfel încât cei afectați de inundații să poată să înceapă repararea și reconstrucția caselor lor cât mai curând. Am vizitat localitățile care au fost afectate de inundații și am rămas impresionat. Oamenii au pierdut munca lor de-o viață", ne-a spus Boris Schneider.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite