Bacău: Copacii periculoşi sunt inventariaţi de Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele trei persoane, doi adulți și un copil de 12 ani, lovite ieri de o salcie care s-a rupt în Parcul Trandafirilor, sunt în afara oricărui pericol.

MAI CITIȚI: Familie lovită de un copac rupt într-un parc din centrul orașului

Părinţii nu au necesitat internare în spital, iar copilul lor va fi externat în următoarele zile. „Viaţa copilului nu este sub nicio formă pusă în pericol. Pacientul nu pune probleme serioase, însă va mai rămâne internat o zi sau două, pentru investigaţii complete. Va fi ţinut sub supraveghere, însă medicii nu se aşteaptă la complicaţii", a declarat Norina Pagu, directorul financiar al Spitalului de Pediatrie Bacău.

A fost nevoie de un accident care s-ar fi putut încheia tragic pentru ca Primăria să înceapă tăierea copacilor bătrâni din oraş. "Alte două sălcii mari şi găunoase din Parcul Trandafirilor au fost tăiate astăzi,iar în următoarea perioadă vom inventaria copacii care pot prezenta pericol de prăbuşire şi îi vom tăia. Copacii tăiaţi vor fi înlocuiţi cu alţi arbori de talie mare", a declarat Viorica Marcu, şefa Direcţiei Spaţii Verzi a Primăriei.

Cei doi adulţi şi copilul se plimbau prin parc, ieri, în jurul orei 12.00, când au fost surprinşi de prăbuşirea unei sălcii uriaşe. Potrivit martorilor, salcia s-a rupt brusc, cu un zgomot foarte puternic, iar cele trei persoane aflate pe aleea din apropiere nu au avut timp să fugă.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite