Bacău: Familie lovită de un copac rupt într-un parc din centrul orașului (UPDATE) (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O familie din Bacău a tras o sperietură serioasă astăzi, la ora 12.30, în timpul unei plimbări prin Parcul Trandafirilor, după ce o salcie uriașă s-a rupt și s-a prăbușit.

UPDATE, ORA 14.00: Viceprimarul municipiului Bacău, Dragoș Luchian, s-a deplasat la locul unde s-a produs accidentul și a stat de vorbă cu agenții Poliției Primăriei prezenți acolo. "Vom cerceta ce s-a întâmplat și voi dispune verificarea spațiilor verzi din întregul oraș, pentru a preveni în viitor asemenea incidente. Bine că nu au fost consecințe mai grave !", a spus viceprimarul Dragoș Luchian.

image

Cele trei persoane, doi adulți și copilul lor, au fost surprinse de copacul care s-a rupt brusc, chiar în apropierea fânânii arteziene din Parcul Trandafirilor. "S-a auzit un zgomot puternic, apoi copacul a căzut, iar trei persoane au rămas pe jos, printre crengi. Au venit imediat cei de la SMURD, i-au scos și am văzut că nu erau răniți foarte grav", a povestit Gheorghe Ciobanu, care se afla la câțiva metri de copac în momentul în care acesta s-a rupt.

image

Din spusele martorilor, copilul, care a suferit răni mai serioase, a fost transportat la spital cu o ambulață, fiind însoțit de părinții săi. Autoritățile au început o anchetă ca să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs accidentul și cine se face vinovat de situația prin care a trecut familia surprinsă de căderea copacului.

image
Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite