Bacău: Afaceristul oneștean și cetățeanul turc au fost arestați

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Iancu (foto) și Erchin Acmambet au primit mandate pentru 29 de zile
Mihai Iancu (foto) și Erchin Acmambet au primit mandate pentru 29 de zile

Judecătorii de la Tribunalul Bacău au emis aseară mandate de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Mihai Iancu (53 ani) și cetățeanul turc, Erchin Acmambet (31 ani).

Cei doi sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, tentativă la omor calificat și lovire. Aceștia au declarat imediat recurs. Apărătorul lui Mihai Iancu afirmă că vinovăția clientului său nu este tocmai susținuță de probatoriu.

"Vinovăția domnului Iancu este cu semne de întrebare. În ceea ce privește acuzația de tentativă la omor calificat, aceasta nu s-a confirmat prin certificatul medico-legal în care victima are nevoie de 40 - 45 de zile de îngrijiri medicale. Facem recurs și vedem", ne-a declarat Tiberiu Ioniță, apărătorul afaceristului.

CITEȘTE ȘI:

Bacău: Un om de afaceri din Onești a sechestrat și snopit în bătaie doi angajați

Procurorii vor merge și ei în instanță pentru a le cere judecătorilor să nu-i pună în libertate. "Vorbim de trei fapte extrem de grave și de două victime cu leziuni severe. Asta chiar dacă legiștii nu au considerat că viața tânărului, ajuns la spital în comă, a fost pusă în pericol", spune Felix Bănilă, procuror de caz.

poza 1 onesti

Una din victime, Alexandru Cosma (23 ani), se află în continuare internat în Secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență Bacău. Tânărul spune că nu-și amintește mare lucru din ce s-a întâmplat și este bucuros că a reușit să scape cu viață.

"Îmi amintesc doar că ne-a chemat în birou să ne întrebe de niște sticle de vin. Ne-a dat să bem și în același timp ne și lovea. Nici nu știu cu ce mi-a dat în cap. Mi-am revenit la spital, după câteva ore de comă", povestește Alexandru.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite