GALERIE FOTO Nicolae Ioțcu și Lia Ardelean, primii candidați care au votat. Vezi aici cine urmează!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ioțcu, în timpul votului
Nicolae Ioțcu, în timpul votului

Nicolae Ioțcu, candidatul MC-L la președinția Consiliului Județean Arad  s-a numărat printre primii candidați care au votat. Astfel, la ora 9.30, el a fost prezent la secția amenajată la Colegiul Economic din municipiu.

„Astăzi este o zi importantă pentru toți. Am votat cu încredere că lucrurile bune din administrație vor continua”, spune Nicolae Ioțcu,candidatul MC-L pentru președinția Consiliului Județean Arad.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota aproape 400 sute de mii de arădeni. Candidează 6.912. Află rezultatele votului astăzi, pe arad.adevarul.ro

Înaintea lui a votat, candidatul USL la Primăria Arad, Lia Ardelean. Aceasta a votat la 9.00, la secţia nr. 53, amenajată la Şcoala Generală nr. 10, de pe strada Faurilor nr. 94.

Urmează să voteze la ora 10.30, Gheorghe Falcă, candidatul MC-L la Primăria municipiului Arad. Acesta votează la secția nr. 98, amenajată la Școala Generală nr. 20, de pe strada Posada.

Prefectul județului Arad, Cosmin Pribac, va vota la ora 11.00, la secţia de votare nr. 30, amenajată la sediul Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad din Calea Radnei nr. 250.

Subprefectul județului Arad, Radu Stoian, votează, la ora 11.20, în comuna Vladimirescu, la secţia de votare nr. 1, amenajată la sediul Primăriei din localitate.
Bognár Levente, candidatul UDMR la Primăria municipiului Arad, votează la ora 11.30, la secția de votare de la Colegiul „Csiky Gergely“.

Click pe poză pentru galerie foto cu o parte dintre candidații care au votat!

Cosmin Pribac Lia Ardelean Gheorghe Falcă

Candidatul UNPR la Primăria municipiului Arad, profesorul Sorin Horațiu Hoară va merge la vot la ora 13.00, la secția de votare 87, de la Liceul Agricol, strada Lucian Blaga.

Rezultate alegeri locale 2012

Astăzi vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Aradului şi a judeţului: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte  aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

Rezultate alegeri locale 2012

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite