VIDEO: Şmecher de Germania în România: un motociclist a depăşit maşina poliţiei cu 124 km/h

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un motociclist din Germania a fost surprins de aparatul radar, la Arad , pe DN7, circulând cu aproape 170 de km la oră, în localitate. Mai mult, bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a reuşit şi performanţa de a depăşi maşina poliţiei, cu 124 km la oră.

Polițiștii arădeni care l-au surprins pe bărbatul de 59 de ani de naționalitate germană i-au întocmit acestuia două procese verbale pentru două abateri.

image

“Am fost depăşit de un motociclist cu 124 de km pe oră, pe raza localităţii Batuţa, pe DN7, apoi, în urmatoarea localitate a circulat cu 168 de km pe oră, am reuşit să-l depăşim şi să îl oprim. Era un cetăţean german de 59 de ani. A recunoscut, i-am spus pentru ce l-am oprit, i-am întocmit două procese verbale pentru două abateri şi i s-a suspendat dreptul de a conduce”, a declarat agent şef, Ciprian Bocu, din cadrul  Poliţiei Rutiere Arad, care se afla în maşină în momentul în care motociclistul i-a depăşit.

Pentru depăşirea vitezei legale admise, cu peste 100 de km la oră, pensionarul a rămas fără permis, nemaiavând dreptul să conducă, pe teritoriul României, timp de trei luni.

Nu este prima dată când bikerii îşi fac de cap pe drumurile din judeţul Arad. La jumătatea lunii aprilie, poliţiştii arădeni au înregistrat un record de viteză, tot pe Drumul Naţional 7.

Aceştia au surprins pe aparatul radar un motociclist care rula cu o viteză incredibilă: 232 de kilometric la oră.

A fost nevoie de un filtru instalat între Arad şi Deva pentru a-l prinde pe vitezoman, care a primit 540 de lei amendă, iar permisul i-a fost suspendat pe trei luni.

Citeşte şi:

Timişoara: EXCLUSIV Şmecherul cu Ferrari: „Am condus în România cinci ani fără permis şi nu m-a oprit poliţia”

VIDEO Beizadea de poliţist condamnat la puşcărie „rupe" şoseaua cu 182 de km/h într-un Audi

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite