Sute de motociclişti au făcut paradă de cai putere pe DN7, la Pecica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Participanţi la cel mai mare festival Motorock din vestul ţării, aproape 400 de motociclişti au făcut paradă pe drumurile din Pecica dar şi pe DN 7 care leagă Aradul de Nădlac.

Cei aproape 400 de motoclişti au organizat şi o paradă ce a avut loc prin Pecica, inclusiv pe o parte din DN7 Arad - Nădlac, care trece prin oraş.
Ar fi vrut să organizeze un marş al motocicliştilor până la Arad, aflat la doar 25 de  km de Pecica, şi apoi prin oraş, sub sloganul „Alege viaţa!”, dar nu au obţinut aprobarea din partea administraţiei drumurilor naţionale.

 “Este o pasiune destul de scumpă dacă  investeşti bani mulţi deodată, dacă investeşti în timp atunci nu este aşa scump, iar eu am investit bani în motocicleta mea cam într-o perioadă de doi ani”, a declarat Rareş Bârsan, unul dintre participanţi.

 „Am nouă ani şi îmi place să merg cu motocicleta cu 100 de km pe oră şi am venit aici să particip şi eu la marş pentru că am terminat anul acesta şcoala cu FB (foarte bine)”, a declarat şi unul dintre cei mai tineri participanţi, Cristian Sucigan.


Festivalul mai cuprinde, printre altele, demonstraţii super cross şi ATV, un târg de prezentare auto moto şi o demonstraţie a bicicliştilor acrobaţi.
Nu lipesc nici concursurile de scandenberg, fotbal de plajă sau tenis cu piciorul. Seara au loc concerte susţinute de trupe rock din Arad, Timişoara şi Ungaria.

În total, aproape 800 de persoane stau în tabăra festivalului, iar seara numărul celor care vin la concertele de aici ajunge la circa 2000.
Festivalul de la Pecica îşi închide porţile în această seară.

image

CITEŞTE ŞI: Sute de motociclişti şi-au încins motoarele în centrul Bacăului 

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite