Cititorii ”Adevărul” își varsă oful pe băncile din România și îl susțin pe Dorin Ilea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul arădeanului care a rămas fără 1000 de lei din cauza unui bancomat a stârnit nenumărate comentarii și luări de poziție  din partea cititorilor Adevărul.

CITEȘTE ȘI:

Banca îi răspunde arădeanului care a pierdut 1.000 de lei la un bancomat: Timpul în care trebuie să iasă banii din ATM nu e reglementat

Nemulțumiți de majoritatea serviciilor bancare existente pe piață, aceștia își povestesc pățaniile similare, sau pur și simplu salută astfel de atenționări venite din partea unor ”pățiți.


Astfel, un ”ClientBRD” scrie: ”Mie mi s-a întâmplat la BRD, să-mi retragă banii bancomatul pentru că nu i-am ridicat imediat”.


La rândul său, Albulescu, povestește: ”Bancomatele BRD fură clienții. În urmă cu câteva săptămâni am scos 500 de lei, și după,  pe extrasul de cont mi-au apărut 2 operațiuni de 500 de lei, deși eu am făcut doar una. Răspunsul standard a fost cel cu pin-ul etc. Nu mai fac operațiuni la BRD”.
Alex postează și el următorul comentariu:  ”BRD face multe astfel de faze. Am pățit ceva identic cu o suma de 400 ron în urmă cu 2-3 ani. Feriți-vă de BRD ca de dracu', sistem mai comunist și mai necinstit mai rar puteți găsi”.


Referitor la răspunsul dat de bancă arădeanului, conform căruia timpul după cae ies banii din bancomat nu e reglementat, un alt cititor, betaalfa, scrie:  ”mi se pare CORECT !!!! el poate fi 5 secunde, 10 secunde, 3 ore !... timp în care fonctzionaru' de la ghișeu observă rapid situațiunea, și fiind așa mai iute de opincă, după plecare deținătorului banilor se duce și-i ia el din fantă ! De ce credeți că nu dau filmul video? Pentru că banca i-a furat!!!! AUX ARMES CITOYENS ! VIVE la REVOLUTION !!!!”.


Și Angelica povestește că a pățit o poveste similară. ”Și eu am pățit la fel...am mers până la cei de la banca centrală însă mi s-au aruncat în față niște justificări cum că nu îmi pot arăta înregistrarea video de la bancomat (ei susțineau că pe înregistrare se vede cum iau banii) decât prin ordin judecătoresc....mincinoși și hoți”, scrie aceasta.


Alți cititori sunt fericiți că lor nu li s-a întâmplat așa ceva și îl compătimesc pe arădeanul Dorin Ilea. ”Am încercat într_o zi să scot dintr-un bancomat din Arad și eu o sumă de bani. Am efectuat tranzacția dar nu am primit bani. M-am gândit că am făcut ceva ce nu trebuia și am mai încercat odată și încă o dată. Tranzacțiile le-am făcut dar banii nu i-am primit. Crezând că am fost fentat, am mers la alt bancomat și spre bucuria mea banii nu au dispărut. Asta se pare că nu i se întâmplă oricui !”, povestește Vali.

@Cristian, un arădean care susține că întâmplător cunoaște cazul, spune: ”Din întâmplare știu povestea! Bietul om a primit mesaj că a depășit numărul de tranzacții pe ziua în curs, a primit cardul , nici o chitanță și a stat 40 de secunde să aștepte!!! Trebuia  să stea toată noaptea??? iar dacă banii au fost scoși după și nu i-a ridicat nimeni, trebuiau reintroduși, fără ca cele două femei care i-au luat să aibă acces la ei!!! iar Poliția să stiți că nu se omoară pentru așa o sumă mică!!! L-au trimis la OPC!! Iar OPC-ul l-a trimis la Bancă!!!!”

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite