Scumpirea biletelor de tramvai a fost votată. Se vor introduce şi abonamentele unice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, consilierii locali au votat majorarea biletelor de tramvai şi autobuz de la 1,5 lei la 1,6 lei, scumpire ce va intra în vigoare în zece zile. Tot de atunci, se vor elimina tramvaiele care circulau în zona industrială şi se va introduce abonamentul unic pentru toate liniile.

Abonamentul unic va costa 58 de lei, iar cel săptămânal 20 de lei, mai puţin cu 33 de procente faţă de preţul actual. Abonamentul pe două săptămâni va costa 35 de lei, faţă de 48 lei, cât costă acum.

Arădenii vor circula din această lună cu abonament unic

De asemenea, preţul unei legitimaţii de călătorie valabilă o zi va deveni 7 lei, cu aproape 17 la sută mai mult decât în prezent.

„Arădenii care vor fi prinşi fără bilet vor fi nevoiţi să cumpere unul la suprataxă de la controlori, în valoare de 25 de lei. De asemenea, vor avea drept de control al biletelor şi angajaţii Companiei de Transport Public (CTP) Arad”, a declarat Petre Cuvineanu, director tehnic la CTP.

Cât despre programul mijloacelor de transport în comun, consilierii au anunţat că şi acesta va fi modificat în funcţie de timpii de aşteptare.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite