O femeie din judeţul Arad şi-a pierdut viaţa la vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O arădeancă din localitatea Vinga a mers astăzi să voteze, dar drumul s-a încheiat tragic pentru ea. După ce a pus ştampila, femeia şi-a pierdut cunoştinţa. O ambulanţă chemată la faţa locului nu a mai putut să o salveze pe femeie.

Incidentul a avut loc în Vinga în această dimineaţă, iar din primele date rezultă că femeia ar fi făcut un stop cardiac, după ce a ieşit din cabina de vot. La faţa locului a fost solicitat imediat un echipaj SMURD, care a încercat, fără succes, să o resusciteze pe femeie. Conform rtv.net, în această perioadă procesul de votare nu a fost întrerupt. După cele 45 de minute de resuscitare, medicii au declarat decesul femeii.

Rezultate alegeri locale 2012

Astăzi vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Aradului şi a judeţului: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte  aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Rezultate alegeri locale 2012

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite