Accident cu două tramvaie pe linia care leagă Aradul de Ghioroc. Trei persoane au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două tramvaie s-au ciocnit, vineri după-amiază, pe linia care face legătura între municipiul Arad şi comuna Ghioroc, trei pasageri, între care un copil, fiind răniţi şi transportaţi la spital, în timp ce traficul tramvaielor a fost blocat pe această linie.

UPDATE: Nu s-a respectat distanța
Reprezentantii Poliției Arad spun că urmează să se stabilească dacă persoanele au fost rănite uşor sau grav. „Este vorba despre două tramvaie care circulau unul în spatele celuilalt pe linia de tramvai care leagă comuna Vladimirescu de municipiul Arad. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, colegii mei au stabilit că este vorba de nerespectarea distranţei de sigruanţă în trafic, astfel încât tramvaiul care se afla un spatele primului a intrat în acesta. În urma tamponării, 3 persoane au fost transportate la spital, pentru investigaţii, urmând ca acestea să stabilească exact dacă vorbim despre persoane rănite uşor sau rănite grav, lucru care de altfel va sta şi la baza încadrării juridice a faptei”, spune comisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției Arad.

Accidentul a avut loc la intrarea în municipiul Arad, pe linia care leagă oraşul de comuna Ghioroc, vis-a-vis de un centru comercial. Potrivit directorului tehnic al Companiei de Transport Public Arad, Petru Cuvineanu, citat de Mediafax, ambele tramvaie circulau în acelaşi sens, iar cel din spate l-a lovit pe cel din faţă. Cuvineanu afirmă că nu se cunosc deocamdată cauzele producerii accidentului, acestea fiind în cercetare.

Totuşi, tehnicieni ai companiei care au ajuns la faţa locului afirmă că a fost vorba despre o cădere de tensiune, iar tramvaiul aflat în faţă s-a oprit brusc, în timp ce a doua garnitură a rămas fără frâne funcţionale. În urma impactului, trei pasageri, doi adulţi şi un copil, au acuzat diverse dureri şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Arad pentru investigaţii. Circulaţia tramvaielor pe ruta Arad - Ghioroc a fost blocată timp de câteva ore. La faţa locului au fost trimişi şi poliţişti, care fac cercetări.

Citeste aici şi despre accidentul de tramvai de la Galaţi, produs tot astăzi

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite