Valentinul comercial l-a învins pe Dragobetele românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă în urmă cu zece zile, centrul Aradului mustea de inimioare de toate mărimile, de oferte tentante pentru îndrăgostiţi, Dragobetele i-a întâmpinat astăzi pe arădeni cu o zi obişnuită.

CITEŞTE ŞI:

Iubirea goleşte buzunarele îndrăgostiţilor care vor să-și răsfețe iubitele

Valentine’s Day sărbătorit în ritmuri de vals în spatele măștilor de carnaval

Comercianţii de flori nu s-au mai sinchisit să pună la vânzare aranjamente florale pentru această zi, mai ales că Dragobetele a trecut neobservat în întreg oraşul.

Nici măcar florăriile în care florăresele şi-au pus imaginaţia la contribuţie de Valentine’s Day, nu au reacţionat la timidul Dragobete.

„De Valentine’s Day am avut aranjamente florale în formă de inimă cu preţuri care au pornit de la 120 de lei. De Dragobete nu ne-am propus să realizăm nimic special deoarece nu avem cerere pentru această zi”, a spus Monica Suciu, o florăreasă.

Dragobetele rămâne un necunoscut

Nici arădenii nu au mai pus la cale seri romantice, mai ales că restaurantele sau pub-urile şi-au demonstrat dezinteresul faţă de sărbătoarea cu iz mioritic.

„Acolo unde nu este cerere, nu există nici ofertă. Dragobetele îl sărbătorim ca pe o zi obişnuită. Nu am mai pregătit nimic special pentru această seară deoarece nu există interes din partea clienţilor pentru această zi”, a declarat Sergiu Ardelean, patronul unui restaurant din Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite