Iubirea goleşte buzunarele îndrăgostiţilor care vor să-și răsfețe iubitele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Varga şi Herbert Warga şi-au cumpărat împreună darurile de Sfântul Valentin
Andreea Varga şi Herbert Warga şi-au cumpărat împreună darurile de Sfântul Valentin

Cutia de ciocolată, florile aferente şi o cină romantică la un restaurant din oraş sunt ingrediente necesare de Valentine’s Day. Toate acestea însă scot bani grei din buzunare.

Chiar dacă tot timpul anului cuplurile îşi demonstrează dragostea prin felurite gesturi şi cadouri, de Valentine’s Day tinerii şi nu numai pun la cale diferite scenarii pentru a-şi impresiona persoana iubită. Herbert Warga, un arădean de 24 de ani, a plecat de dimineaţă pentru a pune la punct toate detaliile zilei de 14 februarie, a pregătit o listă întreagă specială pentru Sfântul Valentin din care nu lipsesc florile, cadoul şi, bineînţeles, rezervarea la un restaurant.
„Înainte de toate, e foarte important cadoul. Aici îmi ia mai mult timp până îl găsesc pe cel potrivit, deoarece nu vreau să mă rezum doar la un simplu ursuleţ de pluş. Mi-am calculat bugetul pentru Valentine’s Day în urmă cu o săptămână şi sper să mă încadrez în el”, mărturiseşte Herbert.

Buget de Sfântul Valentin

Deşi mulţi aleg singuri cadoul, Herbert a decis ca de această dată să fie însoţit de iubita lui pentru a pune la punct ultimele detalii legate de Sfântul Valentin. „Am făcut rezervare la un restaurant din Arad încă de la jumătatea acestei săptămâni, deoarece ştiam că în aceste zile toate restaurantele din oraş se vor bate în oferte, iar cererea este mare”, spune Andreea Varga, prietena lui Herbert. Dacă rezervarea la restaurant i-a costat 120 de lei, alegerea cadourilor se face de comun acord. „Bugetul pentru Sfântul Valentin ni l-am organizat împreună. La fel şi cadourile pentru care am optat să le alegem împreună”, spune Andreea.

După o tură prin oraş pe la tarabele pe care tronau zeci de inimioare de toate dimensiunile, cei doi au optat pentru două brăţări de argint, inscripţionate cu numele fiecăruia dintre ei, care au mai scăzut din buget încă 150 de lei. „Mai rămâne să cumpăr florile şi eventual o cutie de ciocolată, dar aici sunt un pic rezervat pentru că vreau ceva mai special”, a spus Herbert.

Criză şi în iubire

Dacă anul trecut cei doi îndrăgostiţi au apelat la pachetele turistice de Valentine’s Day, de acestă dată criza s-a făcut simţită şi în bugetul cuplului. „Am fi optat pentru un weekend undeva, dar se simte criza şi la noi”, spune Herbert.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite