Fata de 17 ani care a fost lăsată gaj în contul unei datorii a trăit clipe de coșmar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra de 17 ani este internată la spital
Tânăra de 17 ani este internată la spital

O tânără a trăit clipe de coşmar după ce un amic a abandonat-o în grija unui bărbat căruia trebuia să îi înapoieze bani. O seară care a început alături de prieteni s-a încheiat cu clipe demne de un film de groază pentru o tânără de 17 ani.

Elevă în clasa a XI-a, adolescenta a plecat dintr-un local ca să îşi însoţească un amic, care a rugat-o să meargă cu el în vecinătate, să îşi rezolve o problemă.

Băiatul a dus-o în casa unui bărbat de 40 de ani. Gazda fetei a început să o pipăie, să o forţeze să întreţină relaţii sexuale, dar adolescenta a refuzat. Acesta a înnebunit de furie şi a snopit-o în bătaie. Fata a reuşit să fugă, într-un moment de neatenţie a agresorului şi a ajuns acasă, desfigurată.

„A încercat să profite de mine. I-am spus că nu, l-am refuzat, iar de furie a început să mă bată. Nu-l cunosc şi nu ştiu despre cine este vorba. Băiatul care m-a lăsat în grija lui este doar un amic de-al meu, nu e iubitul meu”, sunt mărturisirile fetei de 17 ani. Agresorul şi complicele său au dispărut.

FOTO Lăsată gaj pentru o datorie, o tânără de 17 ani din Arad a fost snopită în bătaie

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite